Binnenschilder

Image

Kwalitatief schilderwerk

Heeft u wel eens een wand, deur, plafond of kozijn zelf geschilderd? Mogelijk heeft u gemerkt dat mooi dekkend en egaal schilderwerk met goed verloop van wand naar plafond best lastig is. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Goede ondergrond

Een goede ondergrond is ook binnenshuis van cruciaal belang. Zo zullen we altijd eerst los zittende lagen verwijderen en gaatjes en scheuren repareren.

Juiste verf

Voor radiatoren is andere verf nodig dan voor keukens en badkamers. Vanzelfsprekend willen wij voorkomen dat ons schilderwerk binnen de kortste keren opnieuw gedaan moet worden. Voor binnenschilderwerk geldt een levensduur van zo'n 10 jaar, DE Schilder gaat dan ook voor duurzaamheid. Ook voorzien we u graag van kleuradvies.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u advies? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij werken in de regio Castricum en omstreken.

Image
Image

DE Schilder Sterk in Verf!

binnen1kleinVoor vakkundig schilderwerk in Castricum en omgeving bent u bij DE Schilder aan het juiste adres. Wij doen vooraf grondig onderzoek naar wat nodig is en geven vervolgens passend schilderadvies.
Wij staan voor maatwerk en duurzaamheid en rekenen een reƫle prijs.

Contact

06 37 37 55 36
info@deschildersterkinverf.nl

Castricum
Heiloo
Limmen
Heemskerk
Uitgeest