Buitenschilder

Kwalitatief schilderwerk

De kwaliteit van goed schilderwerk herken je niet alleen aan de buitenkant. Kleur en afwerking zijn zichtbaar, maar een goed onderhouden ondergrond is minstens zo belangrijk. Want als onder een mooi laagje slecht onderhoud zit, komen er snel barsten en oneffenheden boven water.

Noodzakelijk onderhoud

Als de ondergrond van het buitenschilderwerk in orde is, volstaat wassen, schuren en schilderen. Mocht de ondergrond in minder goede staat zijn, dan zijn er extra handelingen nodig. Zodra de steiger tegen het pand staat, kunnen wij kozijn voor kozijn inspecteren. Constateren we bijvoorbeeld houtrot, dan gaan we op zoek naar de oorzaak, zodat wij dit kunnen aanpakken.

Mochten we noodzakelijk onderhoud tegenkomen, dan gaan we in overleg. We gaan immers alleen aan de slag met uw goedkeuring. Wij zijn geen voorstander van camoufleren, want een optische opknapbeurt is uiteindelijk een dure opknapbeurt.

Uitstraling

Voordat we aan de slag gaan, bespreken we ook de gewenste uitstraling met u. We kunnen adviseren op het gebied van kleuren en kleurencombinaties en het gebruik van soort lak. Zo geeft hoogglans een geheel andere uitstraling dan matte lak. De omgeving van het pand is ook van belang bij het maken van de kleurkeuzes. Veel mensen vergeten te kijken naar de ruimte óm het pand, die is voor het bepalen van kleur en soort lak minstens zo belangrijk als de tint van de gevel.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u advies? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd in Castricum en werken ook in Heiloo, Limmen, Heemskerk, Uitgeest en omgeving.

Image
Image
Image

DE Schilder Sterk in Verf!

binnen1kleinVoor vakkundig schilderwerk in Castricum en omgeving bent u bij DE Schilder aan het juiste adres. Wij doen vooraf grondig onderzoek naar wat nodig is en geven vervolgens passend schilderadvies.
Wij staan voor maatwerk en duurzaamheid en rekenen een reële prijs.

Contact

06 37 37 55 36
info@deschildersterkinverf.nl

Castricum
Heiloo
Limmen
Heemskerk
Uitgeest