Over ons

Ik zal mijzelf even voorstellen.

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Danny van Leeuwen, 24 jaar oud en trotse eigenaar van De Schilder Sterk in Verf. Hier zou dan het stukje moeten komen waarbij ik vertel dat ik van jongs af aan al wist dat ik schilder wilde worden. Maar nee, als ik dat zou zeggen, zou ik liegen.

Na mijn Havo-diploma behaald te hebben, wist ik gewoon echt niet wat mijn rol in de samenleving zou zijn. Ik voerde al schilderwerkzaamheden uit als bijbaantje, dus hier ging ik dan gewoon maar mee door. Kiezen voor de weg met de minste weerstand… zullen de meesten denken.

Maar toen ik eenmaal fulltime als schilder ging werken, ben ik het schildersvak pas echt gaan waarderen. Wij schilders maken elke werkdag ruimtes en omgevingen mooier. Kijk maar eens om je heen, waarschijnlijk zie je gelijk iets wat wij kunnen perfectioneren.

En toen verder..

Dit motiveerde mij om door te groeien in de schilderbranche. Daarom besloot ik dat ik een schildersvakopleiding wilde gaan volgen. Na het afronden van de opleiding aan het ESPEQ ben ik in 2020 direct voor mezelf begonnen.

Ik schilder elke dag met veel plezier en enthousiasme. U kunt van ons verwachten dat wij kwaliteit en vakmanschap leveren. Wij zijn enthousiast, transparant en flexibel.

In de afgelopen jaren hebben we een prachtig portfolio opgebouwd met veel tevreden opdrachtgevers. We kijken ernaar uit om ook uw woning mooier te mogen maken.

Wilt u meer weten?

We gaan graag het gesprek met je aan!

Onze contactgegevens

Telefoon:

06-37375536

Follow us: